Mirc Forum Mirc indir

Go Back   Mirc Forum > Bilgisayar & İnternet & Elektronik > İşletim Sistemleri > Windows 7 İşletim Sistemi

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-03-10, 23:42   #1
inci
Administrator
inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik numarası: 36
Arrow Windows 7 Professional VL Build (x86/x64) DvD Orjinal ve Türkçe

Windows 7 Professional VL Build (x86/x64) DvD Orjinal ve Türkçe | 1.92 Gb-2.56 Gb
Windows 7 Professional VL,microsoft tarafından piyasaya sürülen en son windows 7 sürümüdür.Diğer sürümlerden özelliği ise aktivasyon için crack patch gerektirmemesidir.Serial ile etkinleştirme yapılır ve güncelleştirme vs işlemleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. VL 'Volume License' Aktivasyon istemeyen sürüm anlamınada gelir. Serialler indirdiğiniz klasör içerisinde mevcuttur. Not: Hash değerleri aşağıda verildiği gibidir orjinalliği bozulmasın diye hiçbir şekilde oynama yapmadım iyi kullanımlar.. File Name: tr_windows_7_professional_vl_build_x64_dvd_x15-71252.iso
Date Posted (UTC): 11/12/2009 10.12.43 PM ISO/CRC: 3B7E94AA
SHA1: B22CC1659A99DF985284CF065C6F7E1DD596DBC3
Available to Levels: TechNet Plus SA Media; TechNet Plus (Retail); TechNet Direct (Retail); TechNet Plus (VL); TechNet Plus Direct (VL); TechNet Cert Partner; TechNet Gold Cert Partner; TechNet Plus Consumer Service Professional Pilot;

File Name: tr_windows_7_professional_vl_build_x86_dvd_x15-71248.iso
Date Posted (UTC): 11/12/2009 10.12.38 PM ISO/CRC: 4E26AC43
SHA1: 319C68E7AF5B9C0F456031A6C00E824E8C66FDFF
Available to Levels: TechNet Plus SA Media; TechNet Plus (Retail); TechNet Direct (Retail); TechNet Plus (VL); TechNet Plus Direct (VL); TechNet Cert Partner; TechNet Gold Cert Partner; TechNet Plus Consumer Service Professional Pilot;

http://msdn.microsoft.com/tr-tr/subs...8en-us%29.aspx

32 BİT SÜRÜMÜ
DOSYALARIN SİLİNMESİNİ ZORLAŞTIRMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ YÖNTEME GEÇTİM.İNŞALLAH Bİ DAHA SİLİNMEZ.DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN HER PARTIN SAĞ TAFAFINDA BULUNAN DOWNLOAD TİKİNİN ÜZERİNE TIKLAYIN.İSTERSENİZ DLC FORMATINDA İSTESENİZ CCF FORMATINDA İNDİREBİLİRSİNİZ.JDOWNLOADER KULLANANLAR İÇİN TEK TIKLA LİNKLERİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.

64 BİT SÜRÜMÜ HOTFİLE
DOSYALARIN SİLİNMESİNİ ZORLAŞTIRMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ YÖNTEME GEÇTİM.İNŞALLAH Bİ DAHA SİLİNMEZ.DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN HER PARTIN SAĞ TAFAFINDA BULUNAN DOWNLOAD TİKİNİN ÜZERİNE TIKLAYIN.İSTERSENİZ DLC FORMATINDA İSTESENİZ CCF FORMATINDA İNDİREBİLİRSİNİZ.JDOWNLOADER KULLANANLAR İÇİN TEK TIKLA LİNKLERİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.
DOWNLOAD LİNKİ
: http://linksave.in/9657193354b8131580ffda
varĸєи !

boşLuκtα Чαşαяsın
tακмαzsın
καЧbetмei qöze αLαmαzsın.
hαЧαdı tαsαяıмLα Чαşαяsın
κendi hαЧαLini κendin
Чıκαяsın

PAYLAŞIMIN EN YENİ, EN KALİTELİ ve EN DOĞRU ADRESİ MİRCİNDİR.ORG...
inci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
build, dvd, orjinal, professional, turkce, windows, x86 x64

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil